Echipa ONCR a crescut!

Începând cu luna ianuarie 2016, echipa executivă a Organizației Naționale “Cercetașii României” a crescut și a primit în casă două noi colege ce urmează să contribuie la dezvoltarea demersurilor educaționale cercetășești.

foto AncaAnca Dobrescu, cu o experiență de peste 20 ani în comunicare și fundraising a venit în echipa noastră cu multă energie pe care să o investească în proiecte despre integritate și viața trăită prin scopuri și programe dedicate copiilor, adolescenților și tinerilor adulți. Ea va ocupa poziția de Coordonator Comunicare și Fundraising.

<E vorba despre credință. Și despre valori. Am înțeles la un moment dat ca scopul pentru care am adunat experiențe, întâmplări este acela de a transfera. Spre adolescenți, spre tineri. Sunt mult mulțumitoare că am fost acceptată alături de Cercetașii României. Întorcându-mă spre cum simt, învățarea prin acțiune mă definește. „Nu mă impresionează profund oamenii care vin cu o idee. Îi apreciez profund, le sunt recunoscător celor care au tenacitatea și disciplina de a-și pune în practică ideile.” John Maxwell> (Anca Dobrescu)

foto Gabi (2)Având o pregătire profesională de peste 16 ani în domeniul financiar-contabil, Gabriela Năstase s-a alăturat echipei executive pentru a asigura managementul financiar al organizației din poziția de Contabil Șef.

<Atașată de domeniul ONG și de activitățile cu caracter social și educațional, este pentru mine o onoare să mă alătur unei echipe, care promovează educația tinerilor, bazată pe valori și principii etice solide.> (Gabriela Năstase)