Succes noului manager Scout Shop!

Procesul de selecție pentru postul de manager al magazinului on-line www.shop.next.scout.ro a luat sfârșit! Mulțumim mult tuturor celor implicați în procesul de selecție dar și candidaților pentru aplicațiile bine redactate.

După verificarea și analiza minuțioasă a candidaturilor primite, ne bucurăm să-l avem alături de noi pe Adrian Popescu – noul Manager SCOUT SHOP!

10454528_768939433168791_6375191934062635535_n

Îmbinând implicarea în organizație cu experiența profesională, sperăm că Adrian va putea oferi Scout Shopului deschiderea de care are nevoie pe piața furnizorilor de materiale și procese tehnologice, dezvoltând totodată acest proiect într-un mod original, cercetășesc și sustenabil.

Avem încrederea că noua echipă consolidată a Scout Shop-ului va aduce un plus de valoare printr-o diversitate și calitate sporită a produselor disponibile, prin eficientizarea proceselor de lucru și prin dezvoltarea și implementarea unui plan de afaceri viabil în accord cu nevoile cercetașilor. „Scout Shop-ul poată să răspundă cu adevărat nevoilor cercetașilor doar prin aportul lor în dezvoltarea acestuia, așa că vă așteptăm cu sugestii și recomandări pentru noua echipă la adresa de e-mail comenzi@next.scout.ro.”

Îi urăm bun venit lui Adrian Popescu și spor la muncă!